Oktatás

Különórák

Ötödéves kémia–matematika tanárszakos hallgatóként különórákat (korrepetálás, érettségire, ill. pótvizsgára felkészítés) vállalok valamennyi természettudományos tantárgyból középiskolások részére Budapesten a IX. és a XI. kerületben. Kémiából közép-, illetve emelt szintű érettségivel és hat éves versenytapasztalattal rendelkezem (országos döntős helyezések). 2012-ben végeztem a gödöllői Premontrei Gimnáziumban az összes tantárgyból kitűnő eredménnyel, így friss és naprakész információkra épülő tanítást kínálok.

Az órák menete minden esetben személyre szabott, igazodik az adott iskolai tananyaghoz, azonban a könnyebb megértés érdekében kitekintéseket és ismétléseket is beiktatok. Nem a "magoltatás" a cél, az óra a tananyag bővebb összefüggéseinek megértését szolgálja, ezért nem korlátozódik csupán a házi feladat megoldására.

Személyes egyeztetés alapján kémiából versenyszintű foglalkozásokat is tartok, a legnagyobb kémiaversenyek (Curie, Irinyi, OKTV) feladataiból jelentős gyűjteménnyel rendelkezem.

Az órák helyszíne és időpontja személyre szabott, házhoz is megyek.

email icon

Email, további információ:
pmtanar [at] gmail.com